Mugoša: Svaka od nas vjeruje jedna u drugu

Crna Gora je sinoć na fenomenalan način završila nastup u prvoj fazi pobjedom protiv favorizovane Mađarske 24:18, a jedna od najboljih u našem timu uz fenomenalne Martu Batinović i Tatjanu Brnović je bila Dijana Mugoša koja je dala osam golovoa.

„Sve što nismo iskoristile u prvom poluvremenu, smo zabile u drugom, uz fenomelanu Martu i fenomenalnu odbranu, i napad je došao. Osjetile smo ih i znale smo da je utakmica naša“.

Krilo rumunske Krajove je kazala i da pobjeda dosta znači za samopouzdanje.

„Mnogo znači, pogotovo za samopoznanje, da vidimo šta možemo, vjerovali smo u ovo, prosto svaka od nas vjeruje jedan u drugu, dovoljno je da se pogledamo u oči, da iz tih oči ide ta vjera“.

Nastavak, kao i do sada, svaka utakmica posebno se priprema.

„Kao i prethodne utakmice, idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, uopšte se ne zalijećemo, držimo fokus na nama, što je najbitnije da se mi za svaku utakmicu dobro pripremimo i da damo svoj maksimum i da sve sljedeće utakmice budu kao i ove prethodne“, kazala je Mugoša.

Takav mentalitet i u nastavku prvenstva gdje nas očekuju dueli sa Hrvatskom, Švedskom i Senegalom.

„Mi se fokusiramo na nas, one nek igraju kako god hoće, mi se fokusiramo na nas da iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu sve budemo bolje i da pobjeđujemo“, kazala je naše krilo.

Foto: RSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA