Mornar u podne gostuje Megi, Pavićević: Moramo da nametnemo svoj ritam

Košarkaši Mornara gostovaće Megi u 4. kola ABA lige. Barani će u Beogradu protiv mlade i poletne ekipe tražiti prvi trijumf u regionalnom takmičenju.

Trener Mornara Mihailo Pavićević smatra da njegova ekipa mora da nametne svoj ritam , ukoližo želi da donese bodove iz Beograda.

„Mega je ekipa koja svake godine okupi najbolje mlade igrače iz okruženja i Evrope i uvijek igra za posjed više. Nema neke prevelike filozofije pred ovu utakmicu. Moramo utakmicu uvesti u svoj ritam, jer ako Mega nametne svoj ne piše nam se dobro. Sada smo već mjesec dana u takmičarskom ritmu i treba da potvrdimo da smo dobro radili i trenirali“, kazao je u najavi meča Pavićević.

Igrač Mornara Lovre Runjić svjestan je da ih čeka težak posao.

„Mega je jako mlada ekipa i ne smijemo dozvoli da trčimo za njima gore-dolje. Najbitnije je da kontrolišemo ritam igre na ovom teškom gostovanju, kakvo je, zapravo i svako u ABA ligi“, poručio je Runjić.

Trener Mege Marko Barać je kazao da ih neće zavarti to što Mornar još uvijek nije dostigao pravu formu.

“Mornar je ekipa koja svoju formu podiže iz kola u kolo i sigurno predstavlja teškog protivnika. Imaju prepoznatljiv napadački sistem, iskusnog trenera i vrlo kvalitetne strijelce. Naša želja je da nastavimo sa dobrim igrama sa početka sezone. Očekuje nas najteži mogući rad u odbrani da bismo bili u prilici da pobijedimo ovu utakmicu”, istakao je Barać.

Meč u Beogradu počinje tačno u podne.

Foto: KK Mornar/Media Pro

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA