Mlađe pionirke RK „Trebjesa“ iz Nikšića šampionke Crne Gore

Mlađe pionirke Rukometnog kluba (RK) „Trebjesa“ postale su i zvanično šampionke Crne Gore u generaciji 2010/2011. One su na impresivan način završile sezonu slavivši u 16 mečeva uz remi i poraz uz gol razliku + 100 sasvim zasluženo osvojile titulu prvaka Crne Gore.

U današnjim utakmicama u velikom derbiju su remizirale sa ekipom Feniksa 6:6, dok su u drugoj savladale Jedinstvo rezultatom 11:5. Drugo mjesto zauzela je ekipa Feniksa, dok je treća ekipa ŽRK Budućnost.

„Svaka čast, drage naše Medvjedice! Na uloženom radu i pokazanoj želji. Nagrada je stigla i vi ste je zaslužile, na ponos svoga grada, svoga kluba, vaših starijih Medvjedica i svih nas ostalih ovdje! Zaista BRAVO i budite ponosne na vašu titulu najboljih u Crnoj Gori“, poručili su iz kluba.

Pionirsku ligu za 2010/2011 godište osvojile su: Vasilisa Savić, Radulović Anastasija, Gogić Teodora, Maša Adžić, Anđela Stanišić, Andrea Lalatović, Anđela Lalatović, Lana Lalatović, Mijušković Tijana i Marija, Anja Bulajić, Kokotović Aleksandra, Mićković Nina, Damjanović Anđela, Jaredić Anastasija, Ivana Raičević, Sara Jokić, Mia Matijašević, Nikčević Anastasija i Mija Mijanović.

„Veliko bravo za naše šampionke! Iznad svih Trebjesa!“, poručili su iz kluba.

Foto: RK „Trebjesa“

NIKŠIĆ PROGNOZA