Milošević: Želimo da se nadigravamo sa Kadetenom

Rukometaši Lovćena otputovali su za Švajcarsku gdje će sjutra, igrati protiv Kadetena, utakmicu četvrtog kola EHF Evropske lige. Trener Cetinjana Pero Milošević kazao je da ekipa želi da se nadigrava sa rivalom, pa ostaje da se vidi za šta će to biti dovoljno.

Cetinjani su prošlog utorka poraženi u “Bemaks areni” od istog rivala 29:26, a mogao je makar do boda.

„Kadeten nije ista ekipa na strani i kod kuće. Nemaju još poraz u švajcarskom prvenstvu, znamo kvalitet koji imaju i prava je šteta što nismo osvojili bod na našem terenu. Bod koji smo zaslužili, a da tako ne bude uticalo je nekoliko sudijskih odluka i nedostajala je još neka odbrana naših golmana, iako je Filip Borozan u prvom poluvremenu bio odličan. Želimo da se nadmećemo i da damo sve od sebe. Imamo i mi adute i uzdamo se u našu borbenost. „, kazao je Milošević.

I ovoga puta Cetinjani imaju kadrovskih problema.

„Otežavajuća okolnost će biti izostanak Šćekića koji ima problema sa prehladom, nemamo ni Lakićevića i Lekića koji bi nam bio značajan u fazi odbrane, dok Madžovski daje sve od sebe na treninzima i sa polomljenim prstom. Da mi damo sve od sebe, pa ćemo da vidimo za koji će to rezultat biti dovoljno“, istakao je Milošević.

Utakmica u Švajcarskoj počinje u 18.45.

Foto: RK Lovćen

NIKŠIĆ PROGNOZA