Milorad Bakić ide kod Roganovića, Vujović pojačao Olimpijakos

Lovćen se za narednu sezonu pojačao tandemom Budvanske rivijere Đorđo Peruničić – Božo Brnović, ali će morati da dovede još nekoliko igrača zbog odlaska sedam rukometaša nakon osvajanja duple krune.

Najzvučniji transfer je povremenog crnogorskog reprezentativnog pivota Luke Vujovića, u redove grčkog šampiona Olimpijakosa, a najisplativiji za Cetinjane biće odlazak Milorada Bakića.

Mladi lijevi bek koji je nedavno debitovao za seniorsku reprezentaciju prelazi u Guif kod bivšeg selekora „lavova“ Zorana Roganovića, a švedski klub će za taj posao morati da uplati značajno obeštećenje.

Otišao je golmanski tandem – Zarija Lutovac je potpisao za Budućnost, a Filip Borozan je otišao u izraelski Makabi Rišon Lecion.

Jedan od najboljih igrača iz prošle sezone i reprezentativac Filip Krivokapić novi je član Borca iz Banjaluke, a u Mađarsku se vratio iskusni desni bek Ivan Perišić.

Iz Lovćena je otišao i Mihajlo Šćekić, takođe povremeni reprezentativac Crne Gore, koji još nema klub.

Plan uprave najtrofejnijeg crnogorskog kluba je da podmladi ekipu, zbog čega će šansu dobiti golmani Savo Vujović i 17-godišnji Balša Ćirović, te njegov vršnjak na poziciji pivota, Filip Božović.

Foto: Vuk Raičević/RK Lovćen

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA