Milena opet među lavicama: Srećna sam zbog povratka u reprezentaciju

“Srećna sam što sam dio nacionalnog tima. Ovo je neka nova reprezentacija koja će sa novom selektorkom raditi dobre stvari i boriti se“, poručila je Milena Raičević, koja se dolaskom Suzane Lazović na klupu nacionalnog tima vratila u nacionalni tim.

Srednji bek Rapida iz Bukurešta na pripremama je reprezentacije tokom EHF sedmice.

“Srećna sam što je Suzana Lazović selektorka, svojim radom i trudom je to zaslužila, veliki smo profesionalci, ona kao selektor, ja kao igrač, neće biti nikakvih prepreka. Ovo je prvo okupljanje, veliki broj igračica, od prvog dana ulazimo sa energijom, što je potrebno ekipi da se vrati taj karakter koji krasi ovu reprezentaciju. Od prvog dana želimo da gradimo taj duh, a sve ostalo što se bude dešavalo biće proizvod našeg dobrog treninga, volje i želje”, kazala je Raičević.

Milena smatra da je odbrana glavni adut Crne Gore.

“Odbrana je naš glavni adut, ona reprezentacija koja ima dobru odbranu – rješava sve. Naravno da je bitan i dobar napad, ali iz odbrane sve kreće”.

Na EHF Euro 2024, Crna Gora će igrati u grupi u Debrecinu, a rivali će biti Srbija, Rumunija i Češka.

“Nalazimo se u sjajnoj grupi, igraćemo pripremne utakmice, imamo dosta da radimo do Evropskog prvenstva kao i svake godine. Koliko god da smo zauzeti u klubovima, moramo naći vremena za nacionalni tim”, zaključila je Raičević.

Četiri debitantkinje su na spisku nove selektorke Suzane Lazović za EHF sedmicu u kojoj „lavice“ treniraju u Podgorici i počinju uigravanje za EHF Euro 2024 koji otvaraju 29. novembra, kada će u Debrecinu igrati protiv Srbije.

Foto: Ehf-euro.com

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA