Milatović: U nedjelju navijamo za našeg Bogdana

Predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, poručio je na društvenoj mreži X da će u nedjelju u finalu Svjetskog prvensta navijati za Bogdana Bogdanovića i reprezentaciju Srbije.

Milatović je uz to dodao da navija da pivski kraj, odakle Bogdanović vuče korijene, dobije nove hotelske kapacitete. Uz to je podijelio fotografiju na kojoj se Bogdan nalazi u zagrljaju svoje majke.

„Prije mjesec dana sastao sam se sa roditeljima Bogdana Bogdanovića u Plužinama i razgovarao sa njima o njihovom planu da obnove hotel ’Piva’, čiji su vlasnici postali prije nekoliko godina. U nedjelju navijamo za našeg Bogdana! A navijamo i da pivski kraj dobije nove hotelske kapacitete“, poručio je Milatović.

Srbija će sjutra u finalu Svjetskog prvenstva u košarci sastati sa Njemačkom.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Prije mjesec dana sam se u Plužinama sastao sa roditeljima Bogdana Bogdanovića i sa njima razgovarao o njihovom planu obnove hotela Piva čiji su vlasnici postali prije par godina. U nedjelju navijamo za našeg Bogdana! A navijamo i da pivski kraj dobije nove hotelske kapacitete 🙂 <a href="https://t.co/hHGjwhSUaE">pic.twitter.com/hHGjwhSUaE</a></p>&mdash; Jakov Milatovic 🇲🇪🇪🇺 (@JakovMilatovic) <a href="https://twitter.com/JakovMilatovic/status/1700266495027425623?ref_src=twsrc%5Etfw">September 8, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: predsjednik.me

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA