Mijatović: Dok postoji šansa nadamo se plasmanu

Najbolje crnogorske fudbalere očekuju dva posljednja meča u kvalifikacijama za Euro. Prvi je u četvrtak pod Goricom protiv Litvanije, tri dana kasnije je protivnik Mađarska u Budimpešti.

Izabranici Miodraga Radulovića nadaju se da će Bugarska savladati Mađare kod kuće ili Srbiju u gostima kako bi ostali u igri za plasman na EURO.

“Na nama je da odradimo to kako treba, da pokažemo kvalitetnu igru i napravimo rezultat, da završimo kvalifikacije na dobar način. Dok god postoji šansa, nadamo se. Mala je šansa, ali sve je moguće. Naše je da pružimo dobru igru i pokušamo da ostvarimo dvije pobjede” rekao je golman Milan Mijatović.

Prvi protivnik je Litvanija u Podgorici.

“Pokazala je Litvanija da je dobra, posebno protiv nas. Tvrda je ekipa, dosta nas je namučila u Kaunasu. Mi smo pokazali karakter, ali smo primili gol u posljednjoj sekundi. Dužnici su nam”, jasan je Mijatović.

Crnu Goru zanima šta će u četvrtak uraditi Bugarska protiv Mađarske.

“Promjena selektora može da donese Bugarima motivaciju. Nadam se da će se utakmica igrati i da će biti povoljan rezultat”.

Crna Gora u duelu sa Litvanijom neće moći da računa na povrijeđenog Adama Marušića, a zbog kartona će nedostajati i Stefan Savić.

Foto:RTCG/Screenshoot

NIKŠIĆ PROGNOZA