Memorijal posvećen Ivanu Ćoroviću 3. i 4. septembra u Nikšiću

Na Trgu Slobode, 3️. i 4. septembra, a u sklopu tradicionalne manifestacije „Septembarski dani“, održaće se „3X3 Memorijal Ivan Ćorović Nikšić 2K23 Open“.

Na turniru će biti organizovano takmičenje za najmlađe košarkaške talente, takmičenje za djevojke, takmičenje u zakucavanju i takmičenje u šutiraju trojki.

Glavni turnir, koji će biti održan 4. septembra, biće posvećen sjećanju na nedavno preminulog nikšićkog mladog košarkaša Ivana Ćorovića i nosiće naziv – 3X3 Memorijal Ivan Ćorović Nikšić 2K23 Open

Ivan Ćorović, nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i kapiten mlađih selekcija KK Crvena zvezda sa sedam godina počeo je da trenira košarku, a sa 16 godina je stigao u Beograd i postao član Crvene zvezde, igrao je i za FMP, a dva puta je bio nadomak juniorske evropske titulue. Njegova strast prema košarci i posvećenost sportu ostaće zauvijek upamćena.

„Svi vi koji dijelite strast prema košarci, sportskom duhu i nezaboravnom druženju, pridružite nam se na Trgu slobode 3. i 4. septembra i budite dio ovog nezaboravnog sportskog i košarkaškog spektakla! Vidimo se na terenu“, poručili su organizatori.

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA