„Lavovi“ oslabljeni u Prištini

„Lavovi“ su oko 15 sati doputovali u Prištinu, gdje sjutra veče protiv Kosova igraju meč koji bi mogao da bude odlučujući u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo koje se u januaru naredne godine održava u Njemačkoj.

U dobrom raspoloženju i svjesni da im pripada uloga favorita, izabranici selektora Vlada Šole dočekuju okršaj protiv selekcije koju su u oktobru prošle godine savladali (29:20) u Podgorici, a koja je bez bodova nakon četiri odigrana meča.

U sastavu neće biti tri igrača iz startne postave – uz duže povrijeđenog pivota Nemanju Grbovića i lijevo krilo Miloša Vujovića koji odrađuje meč suspenzije zbog crvenog kartona u duelu protiv Slovenije u Podgorici, u Prištini neće igrati ni Božo Anđelić.

Srednji bek kuvajtskog Al Kuraina naime, ima problem sa vizom, zbog čega još nije ni doputovao u Crnu Goru. Iako je u svakodnevnoj komunikaciji sa selektorom Šolom, još je neizvjesno da li će biti u prilici da se priključi saigračima iz nacionalnog tima i bude u protokolu i za nedjeljni okršaj protiv Bosne i Hercegovine pred našim navijačima.

foto: IHF

NIKŠIĆ PROGNOZA