Lalošević: Podrška za mlade perspektivne sportiste

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je mlade kik boks i karate sportiste, koji su ostvarili značajne sportske rezultate, te time stekli status perspektivnog sportiste i pripadajuću jednogodišnju stipendiju ovog Ministarstva.

Kako je saopšteno iz ovog resora, sastanku su prisustvovali mladi sportisti: Jovana Damjanović, Emre Saljiu, Nemanja Mikulić, Nemanja Jovović, Nikola Jovetić, Pavle Vušurović i Mirko Božović. 

Status perspektivnog sportiste dobio je i kik bokser Andrija Danilović, koji danas iz objektivnih razloga nije mogao prisustvovati sastanku.

„Bravo! Maksimalne čestitke i podrška za vas, mlade perspektivne nade kik boks i karate sporta! Želim vam da ostanete i dalje sjajna djeca, perspektivni i talentovani sportisti i nadam se da vam ovaj mali znak pažnje od Ministarstva sporta i mladih znači, te da ćete nastaviti ovim putem uspjeha kojim sigurno kročite“, kazao je ministar Lalošević.

Ministar je zahvalio i predstavnicima Kik boks i Karate saveza Crne Gore na svemu što rade za mlade sportiste, na podršci koju im pružaju i konstantnoj motivaciji.

„U ime Karate saveza Crne Gore i u svoje lično ime želim da vam se zahvalim na gestu koji pokazuje ovim mladim ljudima da neko zaista brine o njima, da neko poštuje i cijeni njihov trud i rad, a ovo Ministarstvo to u kontinuitetu radi“, istakao je Miodrag Radunović, direktor reprezentacije Karate saveza Crne Gore.

„Mi već poduži period imamo odličan odnos sa Ministarstvom sporta i mladih, a Vi ste ministre, nastavili tu tradiciju i hvala vam što naši mladi sportisti nijesu sami u borbi za uspjehom u ovom sportu, već što imaju nekog ko im daje vjetar u leđa“, kazao je Ivan Strugar ispred Kik boks saveza Crne Gore.

Sastanku je prisustvovao i načelnik Odjeljenja za međunarodnu saradnju Miloš Lalević.

NIKŠIĆ PROGNOZA