Kuč: Ušli smo u novi sistem, atmosfera na najvećem nivou

Crnogorski fudbaleri od juče se nalaze u antaliji gdje će boraviti narednih dana, a danas su odradili prvi trening od kada je kormilo reprezentacije preuzeo Robert Prosinečki.

U prvom javljanju iz Antalije, Edvin Kuč, kapiten Balkanija, govorio je o prvim utiscima iz Turske.

„Svaka promjena može da donese neku pozitivnu razliku. Ono što je najvažnije je da smo svi zdravi i da je uvije atmosfera na najvećem nivou. Sigruno da ćemo sa novim selektorom probati da učinimo ono što do sada nismo. U posljednjim kvalifikacijama smo bili u igri do posljednjeg momenta, nadam se da ćemo u narednim imati više sreće”, kazao je naš vezni fudbaler.

Kuč je rekao da je Prosinečki već donio novi sistem, i da žele dvije pobjede u prijateljskim duelima.

„Počeli smo sa radom, ulazimo u novi sistem. Pred nama su dvije utakmice i svi želimo da pobijedimo, ali nekada ni to nije najvažnije. Bitno je i da se upoznamo na pravi način i uigramo kako bismo bili pravi kada dođu važne utakmice. Na nama je da na pravi način iskoristimo četiri prijateljska meča i da u kvalifikacije uđemo spremni i uigrani”, kazao je Kuč.

Prvi meč igramo protiv Bjelorusije u četvrtak 21. marta od 18 časova, dok sa Sjevernom Makedonijom igramo u ponedjeljak 25. marta, takođe od 18 časova.

Oba meča možete da pratite direktno na Drugom kanalu Javnog servisa kao i na portalu RTCG.

Foto: RTCG

NIKŠIĆ PROGNOZA