Krstajić: Bili smo bolji ali se samo bodovi pamte

Mladen Krstajić, selektor bugarske fudbalske reprezentacije, nakon sinoćnjeg poraza od naše selekcije rekao je da smatra da su bili bolji tim ali da su samo bodovi važni.

„Svaka čast Crnoj Gri, ali mislim da smo mi u ovoj utakmici bili bolji tim, ali se pamte samo bodovi i ja im čestitam na tome. Oni su u Litvaniji u finišu nesretno ostali bez sva tri boda, ovdje su na taj način uspjeli da pobjede. Nama se tako nešto desilo četiri puta. Ja sam sve ovo prošao kao igrač i kao trener, ali mi je žao ovih mladih igrača koji tek počinju karijeru“, rekao je Krstajić.

Krstajić smatra da Crna Gora nije igrala 42. minuta.

„Prvo poluvrijeme smo kontrolisali i Crna Gora nije igrala 42 minuta i onda su iskoristili našu konfuziju i poveli. Rekao sam igračima na poluvremenu da ćemo doći u situaciju da pobijedimo, jer sam vidio da smo bolji i uspjeli smo da damo jedan gol, ali smo promašili penal i imali nekoliko nerealizovanih zicera. To je fudbal, to se dešava i nemam šta da zamjerim mojim igračima“, rekao je selektor Bugarske.

Selekcija Bugarske je ostala bez šansi za plasman na EP i sa dva osvojena boda dijeli posljednje mjesto u grupi G sa Litvanijom.

„Ostali smo bez šansi da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali to ne znači da ćemo stati. Nastavićemo da igramo najbolje što znamo i ni pred kim nećemo pokleći“, zaključio je Krstajić.

Foto: Guliver

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA