Kovačević i Šćekić: 26.000 eura za izgradnju košarkaškog terena u MZ Trebjesa


Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević potpisao je ugovor sa ministrom sporta i mladih Dragoslavom Šćekićem za sufinansiranje izgradnje košarkaškog terena u MZ Trebjesa, u vrijednosti od 26.000 eura.

Iz Opštine saopštavaju da lokalna uprava svakodnevnim radom doprinosi uređenju grada, posebno sportskih objekata, kako bi podstakla stanovništvo da se bavi nekom fizičkom aktivnošću, ali isto tako da onima koji se aktivno bave sportom omogući adekvatne uslove.

„Lokalna samouprava je usmjerena na izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih sportskih objekata u Nikšiću, izdvajajući značajna sredstva za te namjene. Skoro smo imali tender za jedan teren u Kličevu, na koji se niko nije javio, ali ćemo ga opet ponoviti. Drago mi je što ćemo u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih realizovati izgradnju košarkaškog terena u MZ Trebjesa, što će mnogo značiti našim sugrađanima“, poručio je Kovačević.

Na ovaj način, kako kažu iz Opštine, Ministarstvo sporta i mladih nastavlja sa aktivnostima izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanja sportskih objekata, u cilju poboljšanja infrastrukturnih uslova za bavljenje sportom u Crnoj Gori.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i potpredsjednik Opštine Nikšić Zoran Tomić i šef kabineta predsjednika Marko Perućica.

foto: Opština Nikšić

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA