Klikovac: Bez glasova opozicije ŽRK Budućnost bio bi ugašen

Šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista u podgoričkom parlamentu Andrija Klikovac kazao je danas da bez glasova opozicije Ženski rukometni klub Budućnost bio bi ugašen.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Kao opozicija smo i danas održali lekciju onima koji su 30 godina bili opozicija.<br>I iz opozicije se može voljeti Podgorica i ŽRK Budućnost. <br>Bez glasova opozicije Ženski rukometni klub Budućnost bi bio ugašen. <br><br>Interes Podgorice na prvom mjestu! <a href="https://t.co/GPeA9508Oc">pic.twitter.com/GPeA9508Oc</a></p>&mdash; Andrija Klikovac (@AndrijaKlikovac) <a href="https://twitter.com/AndrijaKlikovac/status/1816865328825270665?ref_src=twsrc%5Etfw">July 26, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

“Kao opozicija smo i danas održali lekciju onima koji su 30 godina bili opozicija. I iz opozicije se može voljeti Podgorica i ŽRK Budućnost”, napisao je Klikovac u objavi na mreži X.

Bez glasova opozicije, smatra on, Ženski rukometni klub Budućnost bi bio ugašen.

“Interes Podgorice na prvom mjestu”, stoji u objavi Klikovca.

Foto: DPS

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA