Kakav obrt – Jovetić bi mogao da se vrati u Olimpijakos

Olimpijakosu je tokom prethodne sezone pomogao da osvoji prvi evropski trofej, nakon toga se prijateljski rastao sa klubom iz Pireja, ali čini se da priča Stevana Jovetića i grčkog velikana još nije gotova.

Makar tako tvrdi nekoliko grčkih medija, koji pišu da Olimpijakos razmišlja da samo dva mjeseca nakon rastanka ponovo angažuje kapitena Crne Gore, koji je i dalje bez kluba.

„Crveno-bjeli“ su nakon tri pobjede na startu grčkog šampionata vezali dva kola bez trijumfa (remi i poraz), a to je dovoljno da se već uključe alarmi na „Karaiskakisu“ i da se traže pojačanja u napadu.

Kako je objavio portal „SDNA“, a prenijeli i mnogi ostali, među fudbalerima o kojima se razmatra je upravo Jovetić, pošto je i dalje slobodan igrač.

Jo-Jo je prošle godine stigao u Pirej i svaki put kada je igrao doprinio je uspjesima Olimpijakosa – na kupno 34 nastupa postigao je osam golova, a imao je i četiri asistencije.

Izgleda da bez obzira na ljetošnji rastanak to u atinskoj luci nisu zaboravili, pa povratak crnogorskog kapitena i ne izgleda toliko nelogično.

Jovetić je tokom ljeta povezivan sa klubovima iz Sadijske Arabije, Kuvajta, kiparskom Omonijom, kao i Makabi Haifom, ali do realizacije nekog od transfera nije došlo.

U međuvremenu, jedan od naših najboljih fudbalera svih vremena period bez kluba proveo je na treninzima Budućnosti.

Foto: Olympiacos FC (X)

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA