Kadeti poraženi u Rumuniji

Drugi prijateljski meč kadetskih reprezentacija Rumunije i Crne Gore pripao je domaćoj reprezentaciji.

Rumuni su slavili sa 2:0, a posao im je bio olakšan jer su „crveni“ gotovo cijelu utakmicu odigrali sa igračem. Crveni karton je u 12. minutu dobio Lazar Popović, da bi ubrzo Rumunija povela preko Alberta Nikulaeseija. Mogla je Crna Gora u 63. minutu da izjednači, ali Vuk Pavićević nije iskoristio jedanaesterac. Kazna za promašaje stigla je posljednjim trenucima utakmice kada je Albert Radu pogodio za konačnih 2:0.

– Zamišljena kao provjera pred kvalifikacije, utakmica je u psihofizičkim momentima to i opravdala. Preko 80 minuta smo igrali sa 10 igrača, primili golove iz prekida kod dosuđenog crvenog kartona i u 90. minutu, ali imali prilike za gol i iz igre iz jedanaesterca. Sve su to bili izazovi na koje smo morali odgovoriti. I te kako smo dobro parirali protivniku sa igračem manje, igrali na svom maksimumu i da nije bilo par neozbiljnosti u igri koje moramo sankcionisati, utisak bi bio mnogo povoljniji – kazao je selektor Radovan Kavaja za zvanični sajt FSCG.

Crna Gora je u ovom meču nastupila u sastavu: Lekić (od 65. Borilović), Fabris (od 75. Andrić), Perišić (od 65. Glendža), Kujović, Popović, Ražnatović (od 75. Kartal), Pavićević (od 65. Anđić), Kastrat (od 32. Maraš), Vukoje (od 75. Jovović), Đokaj (od 46. Jovanović), Fatić (od 46. Radulović).

Foto: FSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA