Jovetić: Srećan sam što sam u Atini

Fudbalski klub Olimpijakos zvanično je predstavio Stevana Jovetića kao novo pojačanje za predstojeću sezonu.

Jovetić je predstavljen na zanimljiv nači, pošto je iskoršćena negova proslava prilikom postizanja golova u vidu Spajdermena.

“Pozdrav za navijače Olimpijakosa. Srećan sam što sam tu i jedva čekam da vas vidim na stadionu”, poručio je Jovetić u kratkoj video poruci.

Naš reprezentativac je sa klubom iz Pireja potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još jednu sezonu.

On je prethodne dvije godine proveo igrajući u berlinskoj Herti, sa kojom se rastao na kraju prethodne sezone, pošto mu je istekao ugovor. Stevan je za klub iz glavnog grada Njemačke odigrao 40 utakmica i postigao 11 golova uz četiri asistencije.

Pored Herte, nastupao je u svih pet najjačih liga – Fiorentinu, Mančester Siti, Inter, Sevilju i Monako, a karijeru je počeo u Partizanu.

Popularni Jo-Jo će sa klubm sa “Karaiskakis” stadiona ove sezone igrati u Ligi Evrope, a “crveno-bijeli” će u grupi ovog takmičenja za protivnike imati Vest Hem, Frajburg i TSC iz Bačke Topole.

Prije toga, Jovetića očekuju obaveze sa reprezentacijom Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a za protivnike će imati selekcije Litvanije (7. septembra) i Bugarske tri dana kasnije.

Foto: Twitter

NIKŠIĆ PROGNOZA