Jebusele o zakucavanju preko Lebrona: Čovječe ja sam Geršon

Nema mnogo košarkaša koji mogu da se pohvale da su u svojim karijerama uspjeli da zakucaju preko Lebrona Džejmsa.

Geršon Jebusele je to upravo napravio u finalu protiv SAD-a, u jednom od vjerovatno najboljih poteza cijelog turnira u Parizu.

Kada ga je ekipa RTCG pitala za to, kratko je odgovorio.

„Čovječe ja sam Geršon“.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">Lebron getting dunked on by Yebusele 😳 <a href="https://t.co/37h0ad1YIr">pic.twitter.com/37h0ad1YIr</a></p>&mdash; G (@gabbott03) <a href="https://twitter.com/gabbott03/status/1822366552009875562?ref_src=twsrc%5Etfw">August 10, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Što se cijelog turnira tiče, košarkaš Real Madrida je kazao da je zadovoljan kako je Francuska odigrala, ali i da će u budućnosti da budu još bolji.

„Borio sam se za moje momke, kao što su se i oni borili za mene. Pružili smo im dobar otpor, bila je neizvjesna utakmica, i zadali smo im probleme. Ok je, drugo mjesto nije loše. Kada se sve sagleda, cio turnir, možemo biti ponosni i zadovoljni. Zahvalio bi se još jednom navijačima, porodici, cijelom timu, Nevjerovatno putovanje za sve nas, bićemo još bolji“, kazao je Jebusele za RTCG.

Foto: RTCG

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA