FSCG: Postupak protiv Dečića i Mornara, Đurašković suspendovan

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Core pokrenula je postupak protiv FK Dečić AdmiralBet, FK Mornar i trenera Zorana Đuraškovića.

Razlog je neizvršavanje zahtjeva delegata utakmice i odluka nadležnih organa na način što su u restriktivnom prostoru bila prisutna nelicencirana lica kao i licencirani trener Mornar Zoran Đurašković, kojem je izrečena disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija na dva meča.

Takođe, postupak je pokrenut protiv Mornara i trenera Zorana Đuraškovića, zbog neizvršavanja odluke Disciplinske komisije FSCG kojom je izrečena disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija na dvije utakmice Zoranu Đuraškoviću, a koja obuhvata i zabranu ulaska u svlačionice tokom utakmice i pristup restriktivnom prostoru za vrijeme utakmice.

-Shodno članu 145 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG suspenduje se Zoran Đurašković trener FK Mornar i nema pravo obavljanja funkcija na zvaničnim utakmicama do donošenja Odluke Disciplinske komisije FSCG – saopštila je Disciplinska komisija FSCG.

Foto: Dan/Dejan Panić

NIKŠIĆ PROGNOZA