FSCG: Igra se u Nikšiću

Dilema da bi večerašnji meč između fudbalera Crne Gore i Velsa mogao da bude odgođen zbog obilnih padavina je otklonjena nešto manje od tri sata prije početka utakmice.

„Hrabri sokoli” i Velšani se sastaju od 20.45 na Gradskom stadionu u Nikšiću, objavio je na društvenim mrežama Fudbalski savez Crne Gore.

„Poštovani navijači, informacija koja se pojavila u pojedinim medijima o mogućem odlaganju utakmice drugog kola UEFA Lige nacija između selekcija Crne Gore i Velsa predstavlja špekulaciju i ne može se uzeti kao relevantna.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFudbalskiSavez%2Fposts%2Fpfbid032z6HKLXji3io9XnJnVZBFj7GLhqho1Bfh26fuMjokKtBi5F1aR3u3xFm46QYk29cl&show_text=true&width=500" width="500" height="613" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Najljubaznije molimo sve navijače koji su kupili ulaznice sa meč Crne Gore i Velsa da se ne obaziru na proizvoljne navode i neprovjerene informacije. Fudbalski savez Crne Gore blagovremeno će komunicirati sve informacije vezane za utakmicu sa selekcijom Velsa“, objavio je FSCG.

Crna Gora i Vels traže prvu pobjedu u ovoj kampanji B Lige nacija.

Naša selekcija je na startu poražena u Rejkjaviku od Islanda, dok je Vels na svom terenu odigrao bez golova protiv Turske.

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA