FK Sutjeska i Meridianbet nastavljaju saradnju

Fudbalski klub Sutjeska produžio je danas saradnju sa kompanijom Meridianbet.

„Drago nam je da sa tako uspješnom kompanijom nastavljamo saradnju i u narednom periodu. Sutjeska je u vrhu crnogorskog fudbala već dugi niz godina, ali kao što smo mnogo puta do sada apostrofirali, želimo i da u Evropi ostavimo trag na koji će biti ponosni Nikšić i cijela Crna Gora.“, rekao je predsjednik FK Sutjeska Marko Mitrović.

Predstavnica kompanije Meridianbet Biljana Ilić istakla je da je „Meridianbet kompanija koja je uvijek podržavanja sportske manifestacije, takmičenja, pojedince, timove, a posebno one koji promovišu sportski duh i fer plej.

„Sa tim u skladu FK Sutjeska je jedan od najprepoznatljivijih fudbalskih klubova i to van granica Crne Gore. Klub koji je na sjajan način prezentovao Nikšić, Crnu Goru i u okviru jake Prve fudbalske lige nekadašnjih zajedničkih država, a od 2006. godine u nezavisnoj Crnoj Gori nema sezone da Sutjeska nije glavni pretendent na osvajanje šampionskog naslova“, navela je ona.

„Sutjeska je u vrhu crnogorskog fudbala već dugi niz godina, ali kao što smo mnogo puta do sada apostrofirali, želimo i da u Evropi ostavimo trag na koji će biti ponosni Nikšić i cijela Crna Gora.
Za velike rezultate potrebni su odlični fudbaleri, kvalitetan stručni štab, stručni i predani zaposleni, ali i pravi partneri. Ponosni smo jer je kompanija Meridianbet prepoznala naš klub kao iskrenog i važnog partnera, pa ćemo u toku narednih dvanaest mjeseci našu saradnju podići na još viši nivo i imenu našeg kluba dodati naziv kompanije Meridianbet.“ dodao je predsjednik Mitrović.

„Sa novim imenom klub će započeti i predstojeće UEFA kvalifikacije, a mi se najiskrenije nadamo da će taj start krenuti od kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno, da će Sutjeska u ovoj sezoni odbraniti naslov prvaka Crne Gore i tako postati najtrofejniji klub od 2006. godine. Kao dio naše društveno odgovorne politike podržavaćemo brojne inicijative koje klub sprovodi u lokalnoj zajednici, čime ćemo doprinjeti razvoju sporta u Crnoj Gori. U ime kompanije Meridianbet, želim da se zahvalim fudbalskom klubu Sutjeska na ukazanom povjerenju i nadamo se dugoj i uspješnoj saradnji“, izjavila je predstavnica kompanije Meridianbet, Biljana Ilić.

Ugovor između Meridianbet kompanije i FK Sutjeska potpisan je na dvanaest mjeseci.

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA