Džudović: Siguran sam da će momci pokazati koliko vrijede

Čitava sezona za fudbalere Budućnosti staje u narednih 90 minuta utakmice protiv Mornara na „Topolici“.

„Plavi“ će sjutra, u posljednjem kolu Meridianbet 1. CFL, tražiti pobjedu kojom bi ovjerili šestu titulu prvaka Crne Gore.

“Naravno, idemo na pobjedu, drugi izbor nemamo. Svjesni smo da smo protiv Jezera propustili prvu meč loptu. Međutim, ta utakmica je iza nas, ostalo nam je još 90 minuta do cilja. Sve je i dalje u našim rukama, sve od nas zavisi“, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti, Miodrag Džudović i dodao:

“Maksimalno ćemo se pripremiti i ući sa 100 posto svojih mogućnosti u odlučujućih 90 minuta sezone. Nismo imali puno vremena za pripremu duela sa Mornarom, možda je i bolje tako nego da smo čekali nedjelju dana jer momci imaju veliku želju da isprave kiks protiv Jezera u prošloj rundi“.

Džudović je uvjeren da će njegova ekipa biti na potrebnom nivou.

“Siguran sam da će moji momci pokazati koliko vrijede i da ćemo se sa Topolice vratiti sa pobjedom i peharom. Jedino o tome i razmišljamo“.

„Plavima“ neće biti lako u Baru..

“Očekujem tešku i vrlo zahtjevnu utakmicu, dosta opreza sa obje strane jer ni jedna ekipa nema pravo na kiks. Neće biti lako, ali mi smo Budućnosti i očekujem da se u skladu sa tim ponašamo i uzmemo sva tri boda“, zaključio je Džudović.

Sjutrašnja utakmica u Baru igra se od 18 sati, a tekstualni prenos iste možete pratiti na našem portalu. 

Izvor: Dnevno

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA