Đurđini Malović pukla dva mišića, pauza dva mjeseca

Promjenom trenera u Univerzitatei iz Krajove, Đurđina Malović je konačno dobila pravu šansu, počela da pokazuje šta zna, ali je onda doživjela povredu zbog koje je sezona za nju završena.

Selektorka Bojana Popović je na okupljanju reprezentacije rekla da je 27-godišnja Nikšićanka doživjela povredu zadnje lože i da mora na pregled magnetnom rezonancom.

Nalaz je, nažalost, potvrdio sumnje – Malovićevoj su “napukla” dva mišića, zbog čega mora da pauzira između šest i osam sedmica.

Samim tim, za nju je završena ova akcija “lavica”, koje će u srijedu sa Turskom u Rizeu i Bugarskom u nedjelju u “Bemax areni” igrati posljednje mečeve u kvalifikacijama za EHF Euro, a sljedeće sedmice na turniru u Ulmu tražiti vizu za Olimpijske igre.

Ako oporavak bude tekao očekivanim tokom, ljevoruka igračica bi mogla da bude spremna za početak priprema za Igre u Parizu. Samo da njene saigračice iz reprezentacije Crne Gore prvo obezbijede vizu. Rivali za dva mjesta biće im Njemačka i Slovenija, duel sa Paragvajem služiće samo za uigravanje.

Foto: RSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA