Đoković: U Šangaju napadam 100. titulu karijere

Novak Đoković sa najvećim ambicijama nastupaće na mastersu u Šangaju, prvom turniru za njega nakon neuspjeha na US openu, prije više od mjesec.

Teniska legenda i veteran je imao izuzetne nastupe na ovom takmičenju tokom karijere. Turnir u najvećem kineskom gradu nije održavan pola decenije…

– Volim da igram u Kini, a ove godine imam i ekstra motiv da ovde osvojim 100. titulu u karijeri. Uvijek sam imao mnogo uspeha ovde, kao i u Pekingu. Volim podršku navijača koju imam ovdje, volim uslove za igru. Sada pokušavam da na treninzima podignem nivo igre. Igram puno poena, gemova, setova, kako bih dostigao željeni kvalitet. Nijesam mnogo turnira igrao u posljednje vrijeme i nadam se da ću uhvatiti priključak sa ostalima. Nadam se i da ću iskoristiti svježinu i iskustvo iz ranijih uspjeha ovdje – rekao je on.

Beograđanin ima povoljan žrijeb na takmičenju koje je osvajao četiri puta do sada. Postavljen je za četvrtog nosioca, a u eventualnom polufinalu ima projektovan duel sa bivšim olimpijskim šampionom Zverevom.

Foto: Mirko Šljivančanin

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA