Đoković igra u Šangaju, planule karte preko interneta

Novak Đoković najavio je dolazak u Šangaj gdje će igrati turnir.

Organizatori Mastersa u Šangaju oduševljeni su što će Novak Đoković posle pet godina ponovo igrati na njihovom turniru.

„Ni Hao! Ovdje Novak. Ne mogu da dočekam da se vratim u Šangaj i da opet igram. Pet godina je prošlo od mog posjlednjeg turnira u Kini. Nedostaju mi moji kineski navijači, nedostaje mi igranje na tlu Kine. Imao sam tako mnogo uspjeha svih tih godina u Šangaju. Fantastične uspomene. Svim mojim navijačima kažem, nadam se da se vidimo tamo i hajde da uživamo u tenisu u Ćižong tenis centru u Šangaju“, rekao je Novak.

Direktor turnira Majkl Luevano rekao je da je reakcija na najavu Novakovog dolaska, fantastična.

„Novak je poslao poruku svojim kineskim navijačima u kojim im je poručio da dolazi, i prodaja karata preko internuta je eksplodirala. Odgovor na njegov povratak bio je fenomenalan. Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo dočekati i igrače poput Janika Sinera, Karlosa Alkarasa, Danila Medvedeva, našeg šampiona 2019 i našeg aktuelnog šampiona Huberta Hurkača. Prošle godine Hubert i Rubljov su jedno od najnevjerovatnijih finala koje je Azija ikad videla“, rekao je Luevano.

On je najavio da će tamo igrati i Frensis Tijafo, Tejlor Fric, Tomi Pol, Aleksander Zverev, Kasper Rud i Grigor Dimitrov.

Turnir će se održati od 30. septembra do 13. oktobra.

Foto: ATP Tour

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA