Đoković: Idem na sve moguće rekorde, pa i na Konorsov

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković osvojio je sedmu titulu na Mastersu u Parizu, pošto je u finalu pobijedio Grigora Dimitrova 6:4, 6:3.

Bila mu je to ukupno sedma u Parizu, 40. iz masters serije 1.000, a ukupno 97. titula u karijeri.

Odmah nakon finala Pariza najavio je obaranje rekorda po broju osvojenih ATP titula, a najviše trofeja, ukupno 109, osvojio je Džimi Konors.

„Što se rekorda po broju osvojenih ATP turnira tiče, to je sve moguće. Zbog čega da ne idem na obaranje još i tog rekorda? Sada imam 12 manje (Novak 97 – Konors 109), ali takođe imam i još koju godinu uspješnog bavljenja tenisom i pokušavam da uživam u ovim momentima koji sada znače i vrijede – duplo. Kada uzmemo u obzir fazu života i karijere u kojoj se nalazim, i osvojiti jedan ovako veliki turnir – iako to možda ljudima djeluje kao rutina, a to uopšte nije – svaka pobjeda na Masters i Grend Slem nivoima zaista toliko znači za mene“, rekao je Đoković za Kurir.

“Idem na sve moguće rekorde, na sve što mogu da oborim. Nikada nisam imao problem da to kažem – I zato me možda ljudi i ne vole; nisam se pretvarao kao neki – da kažem da mi nije cilj, pa onda da se ponašam drugačije… Uvijek sam se trudio da budem u skladu sa onim šta vjerujem!“, poručio je Đoković.

Foto: Twitter

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA