David Mirković dobio poziv za NBA-FIBA kamp

Sedamnaestogodišnji David Mirković, član Budućnosti, odnosno Derbija, je u ovom trenutku jedan od najtalentovanijih mlađih igrača u Evropi.

Na adresu ovog Nikšićanina, rođenog košarkaškog klikeraša, ovog ljeta stigao je i poziv, koji potvđuje da nije slučajno , pod lupom najvećih evropskih timova.

David će predstojećeg vikenda biti učesnik jubilarnog dvadesetog NBA-FIBA kampa, u poljskom gradu Vroclavu.

Na kampu će učešće uzeti najtalentovaniji košarkaši Evrope. Dolazak na jubilarni XX kamp potvrdilo je nekoliko NBA čelnih ljudi, a i svaki klub najbolje lige na svijetu imaće u Vroclavu svoga predstavnika.

Branko Čupić

Foto: KSCG

2 komentara
Najviše glasova
Najnoviji Najstariji
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

David Zoranov ,Macavaranin, Banjanin, unuk Miloša Stankova . Poziv na ovakve kampove je priznanje, ali i velika obaveza. Uporno i kvalitetno radi , njeguj svoje tijelo da bi ga stručnim radom sačuvao od povreda koje su najveći neprijatelji sportista . Macavarski korjen je jak, čvrsto ga se drži i nikad ga ne zaboravi . Uz Božiju pomoć samo naprijed ,MOMČE!

Velika hvala nasem poznatom bratstveniku Dragu Simovu, velikom covjeku, akademiku i humanisti,Znam da je sve receno iskreno i od srca, i nadam se da ce nas David poslusari i ispostovati sve sto je Drago rekao. Pozdrav

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA