Dadi osvojio Evrokup, Pljevlja četvrta

Fudbaleri Dadija osvojili su Evrokup! Naš predstavnik je u finalu savladao Borusiu Sibiu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 4:3, u regularnom dijelu bilo je 1:1.

Crnogorska ekipa je golom Mirka Klikovca povela već u drugom minutu. Rumuni su izjednačili u 10. preko Ionuta Barculeta. Potom je uslijedio period čvrste igre, malo šansi na obje strane. Đuro Mugoša je imao dobru priliku, ali se rezultat nije mijenjao.

Rumunska ekipa je imala inicijativu, ali se otišlo na penale, gdje je mirnija bila naša ekipa. Sigurni sa bijele tačke bili su Đuro Mugoša, Nikola Popović i Saša Vukčević, koji je pogodio za veliku radost.

Dadi je imao veliku podršku sa tribina od preostalih crnogorskih ekipa na ovom takmičenju, pa su svi proslavili veliki uspjeh.

Pljevlja 04 DC Light Systems poražena su od poljskog predstavnika Gladitaorzi Eternis iz Varšave 3:1.

Protivnik je dobro počeo i poveo preko Tomaša Pietraka u 5. minutu. Pljevlja su izjednačila preko Aleksandra Boškovića pet minuta kasnije.

Domaći su ipak do kraja zaigrali bolje i preko Pietraka koji je kompletirao het-trik stigla do trećeg mjesta na turniru u Bugarskoj.

Foto: EMF Eurocup

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NAJNOVIJE

NIKŠIĆ PROGNOZA