Budućnost počinje novu sezonu u LŠ: Niko ne može da nam zabrani da se borimo

Nova, 30. sezona u Ligi šampi0na za rukometašice Budućnosti kreću u nedjelju.

Prvi rival je Rapid u Bukureštu, a meč u Multifunkcionalnoj dvorani počinje od 16 časova.

Iako je bilo neizbjesmoti tokom ljeta uvod u Ligu šampiona je bio idelan, jer su “plave” osvojile jak turnir u Debrecinu.

“Nosimo lijep osjećaj iz Debrecina. Pobijedili smo dvije izuzetno kvalitetne ekipe. Jako je nezahvalno prognozirati sezonu, jer je naša grupa takva da je u njoj krem evropskog rukometa. Ali, isto tako niko ne može da nam zabrani da se borimo i da dajemo sve od sebe. Idemo korak po korak, pa da vidimo kako će to da izgleda”, rekla je Jelena Radivojević (ranije Despotović).

Rapid za koji igra Milena Raičević, a u stručnom štabu je Igor Marković, tim je koji će kako sezona odmiče samo biti bolji, smatra Radivojević.

“Igrao je Kup Rumunije, mislim nije baš dobro odigrao, tako da ih očekujem u mnogo boljem izdanju. Sigurno je to bio alarm za njih. Mislim da će pred svojom publikom da pokažu najbolje što imaju i što mogu. Radi se o kvalitetnim igračicama, i one imaju oscilacija, ali mi treba da se fokusiramo na sebe”.

Da će biti teško u Bukureštu zna i Jelena Vukčević.

“Biće dobra atmosfera i teška utakmica. Nema nikakvog straha – ne treba da osjećamo pritisak i moramo da budemo motivisane. Sa dobrim osjećajem sa turnira u Debrecu idemo u Bukurešt da damo sve od sebe. Očekivanja od nove sezone su da stičemo iskustvo, da rastemo kao igračice i kolektiv i mislim da će nam baš ovakve utakmice dosta značiti”, poručila je Jelena.

Foto: ŽRK Budućnost

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA