Budućnost ne igra CFL u srijedu, omladinci sa super pojačanjima napadaju Dinamo

Za napad na novu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona omladinci Budućnosti dobiće velika pojačanja – momke koji već nastupaju za prvi tim.

Lider crnogorskog karavana saopštio je da je zahvaljujući Fudbalskom savezu Crne Gore i Takmičarskoj komisiji FSCG odgodio utakmicu 10. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige protiv Petrovca, a sve kako bi pojačao svoj omladinski tim.

Prema prvobitnoj satnici seniori Budućnosti su u srijedu od 19 sati trebali da gostuju pod Malim brdom, dok bi u isto vrijeme njihove mlađe kolege protiv Dinama iz Tbilisija pod Goricom jurile pobjedu za nastavak Uefine Lige šampiona za mlade.

Sada kada je poznato da će meč domaćeg šampionata biti odigran u nekom drugom terminu, jasno je i da će omladinci biti jači za Andriju Bulatovića, Lazara Savovića, Bodina Tomaševića, Zariju Kumburovića, Zariju Mugošu, Danila Vukanića, Stefana Đukanovića, Lazara Brajovića, Dragutina Šaranovića, Matiju Jovanovića, Andreja Camaja, Andreja Kostića…

Budućnost će protiv Dinama pokušati da „okrene“ poraz od 3:2 iz Gruzije, a kako je saopšteno iz kluba za ovaj duel biće otvorena zapadna tribina stadiona pod Goricom, dok će ulaz koštati dva eura.

Ono što je bitno kompletan prihod od ulaznica biće uplaćen u dobrotvorne svrhe.

„Ulaznice će se prodavati na biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona sjutra (utorak) od 18 do 21 sat i na dan utakmice (srijeda) od 17 do 19 sati“, naglasili su iz Budućnosti.

Foto: FK Budućnost/Rusmin Radič

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA