Budućnost i Jedinstvo ubjedljivi u 3. kolu

Odbojkaši Budućnost Volley-a i Jedinstva ostvarili su sigurne pobjede u 3. kolu EPCG Superlige.

Viceprvak Crne Gore slavio je treći trijumf u nizu, nakon meča sa Galeb Liko Soho Group-om, dok je Jedinstvo došlo do prve pobjede u šampionatu na gostovanju Lovćenu. Meč Mornara i Budve je odložen, zbog obaveza Budvana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Budućnost Volley je za nešto više od 50 minuta slavila protiv Galeb Liko Soho Group-a 3:0 (25:11, 25:15, 25:14) u prvom meču kola u subotu. Tim Dejana Radića u SC “Morača” predvodio je Stefan Radević sa 11 poena, a po sedam poena osvojili su Filip Mašković, Adnan Silajdžič i Luka Lojić. Kod Barana po pet poena osvojili su Danilo Bigović i Milutin Milić. Ekipa Vladana Jovanovića pretrpjela je treći poraz u sezoni.

Treći put u šampionatu izgubio je i Lovćen, od Jedinstva 3:0 (25:17, 25:28, 25:16) u prvom meču u SC “Cetinje” ove sezone. Jedinstvo je ponovo predvodio Milan Rovčanin sa 16 poena, Lazar Cimbaljević osvojio je 10, mladi reprezentativni srednji bloker Nikola Đurović sedam poena. Kod Lovćena 12 poena Konstantina Todoraška, sedam Dejana Stevanovića.

Foto: Odbojka.me

NIKŠIĆ PROGNOZA