Brnović: Očigledno će finale Kupa odlučivati da li ćemo izaći u Evropu

Budućnost je u okviru 35. kola domaćeg šampionata poražena od Mornara pod Goricom minimalnim rezultatom 1:0 – gol odluke je potpisao Milan Vušurović u 90. minutu.

Mornar je ovim trijumfom preuzeo drugo mjesto na tabeli od podgoričkog tima i sa „mornarima“ će se boriti u posljednjem kolu za vicešampionsku poziciju.

„Težak poraz za nas, definitivno. Sa druge strane, zaslužena pobjeda Mornara, igrali su dobro, posebno u drugom poluvremenu, dok su i u prvom dijelu imali jednu ozbiljnu situaciju“, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti Ivan Brnović, koji je dodao…

„Utakmica je bila na momente dobra, energična, sa dosta šansi na obje strane, a junak meča je definitivno Popović, koji je odbranio nekoliko zicera. Ne mogu da zamjerim ništa momcima, pristup je bio dobar, ali koči nas realizacija i sada smo u jednoj teškoj poziciji – ostala nam je posljednja utakmica, drugo mjesto nam je pod znakom pitanja i ne zavisi od nas. I očigledno će finale Kupa odlučivati da li ćemo izaći u Evropu“, rekao je medijima Brnović nakon utakmice.

Budućnost u posljednjem kolu gostuje Petrovcu, dok Mornar dočekuje Jezero.

Foto: FSCG

NIKŠIĆ PROGNOZA