Pioniri poraženi u Skadru, Albanija bolja u goleadi

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena je u drugom prijateljskom duelu sa Albanijom.

Gostovanje u Skadru završeno je pobjedom domaćina rezultatom 3:2. Albanija je bolje ušla u meč, pa je do poluvremena imala tri gola viška zahvalujući Hadžiju Reni i dvostrukom strijelcu Fabiju Hiseniju.

Poslije četiri minuta igre u nastavku zaostatak je smanjio Luka Vušurović, dok je Danilo Kisić postavio konačan rezultat u 75. minutu.

U prvoj utakmici, igranoj prije dva dana, bilo je 2:2.

„Danas smo, isto kao i u prvom meču, postojali na terenu samo u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme proteklo je sa velikim brojem grešaka, što pokazuje i rezultat od 3:0. Totalno smo bili smušeni u odbrani, gdje smo praktično sve golove poklonili protivniku, dok smo u organizaciji napada imali veliki problem da prenesemo težište na polovinu protivnika. U drugom dijelu promijenili smo skoro kompletan sastav, napadali tokom čitavog poluvremena, postigli dva gola i imali još dvije dobre prilike za postizanje gola, što nije bilo dovoljno da izjednačimo rezultat“, kazao je selektor Crne Gore Minja Ljumović.

„Naglasio bih nakon ovog dvomeča, da je počev od turnira u Bosni i Hercegovini, pa mečeva u Bugarskoj, završno sa ovom utakmicom u Albaniji, kroz ovu selekciju dobilo poziv oko 40-ak dječaka i svi su imali priliku za nastup. Smatram da u ovom uzrastu i u ovom periodu tako i treba da bude, ali današnji meč je pokazao dosta slabosti kada su velike rotacije u timu“, dodao je Ljumović.

Crna Gora: Damjan Janković (od 41. Danilo Koljčević), Uroš Jošanović, Boris Janjušević, Pavle Radusinović (od 41. Darko Matanović), Damjan Vasilijević (od 41. Luka Vušurović), Matija Gačević (od 41. Danilo Kisić), Nikola Milačić (od 51. Aleksa Caušević), Nemanja Kljajević (od 41. Miloš Laković), Blažo Martinović (od 41. Uroš Samardžić), Matija Bjeletić (od 41. Nikola Vukoje), Matija Mrđenović (od 41. Pavle Jovović).

foto: FSCG

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA