Uhapšeni sinovi Zvezdana Terzića, istukli fudbalskog menadžera iz CG

Nikši i Kostadinu Terziću, sinovima generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, određeno je zadržavanje u pritvoru, zbog nanošenja teških tjelesnih povreda fudbalskom menadžeru Urošu Jankoviću iz Beograda, piše portal Nova.rs.

Ista mjera izrečena je i trećem licu Luki Kurtoviću.

Janković je u tuči ispred jednog restorana na Voždovcu, 17. oktobra u ranim jutarnjim satima, doživio prelom lobanje.

„Janković (38) je fudbalski menadžer koji blisko sarađuje sa bivšim fudbalerom Matejom Kežmanom. On je, podsjetimo, odranije poznat istražnim organima i hapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pranju novca“, piše Nova.rs.

Kostadin Terzić postavljen je u decembru 2022. godine za potpredsjednika OFK Beograda, dok je kako Nova.rs nezvanično sazaje njegov brat Nikša zaposlen u Bezbjednosno-informativnoj agenciji.

Kurtović je vlasnik noćnog kluba „Nana“.

„Sve se odigralo nedaleko od Autokomande, tačnije kod restorana brze hrane. Povrijeđeni muškarac zbrinut je u Urgentni centar sa teškim tjelesnim povredama.Nikša i Kostadin Terzić istukli su Jankovića, a prema našim informacijama, Nikša ga je tukao i pištoljem“, piše Nova i dodaje:

„Janković je zadobio prelome nosa i podlaktice“.

Istraga je u toku.

Podsjetimo, Uroš Janković je hapšen u Beogradu 2018. godine i to po nalogu belgijskih vlasti, zbog sumnje da je učestvovao u pranju novca za Mateju Kežmana, pisao je tada KRIK.

Foto: Privatna arhiva/Vijesti

NIKŠIĆ PROGNOZA