Prodavačica ostavila štand s jagodama, kupcima napisala poruku

Prodavačica jagoda je tokom radnog vremena morala da ode kod stomatologa, pa je štand u mjestu Graberje Ivanićko pored Ivanić Grada napustila i ostavila poruku ‘Dragi ljudi, poslužite se sami’.

Na povjerenje sugrađana ostavila je i 15 eura sitnog novca kako bi si kupci mogli usitniti novac.

“Morala sam otići kod stomatologa, a nisam htjela zatvoriti štand. Porukom na papiru sam obavijestila ljude da slobodno uzmu onoliko jagoda koliko im treba, a u posudu sam stavila 15 eura da mogu razmijeniti veće novčanice. Kada sam se nakon dva sata vratila, sve je savršeno odgovaralo u cent, a prodale su se sve jagode! Pravo da vam kažem, nisam ni sumnjala. Baš sam vjerovala da će tako i biti”, ispričala je prodavačica jagoda za “LifeBuzz.hr“.

Ivica Bulf, vlasnik OPG-a ‘Bulf’ je otkrio kako se i on iznenadio kad je prije nekoliko dana došao na štand da donese jagode, a prodavačice nije bilo.

“Znao sam da će radnica morati u jednom momentu otići, ali i sam sam se iznenadio kad sam došao da donesem jagode, a nje nije bilo. Ispala je super anegdota i ipak ima više dobrih ljudi, nego onih loših”, zaključio je Bulf.

Izvor, foto: LifeBuzz.hr/CdM

NIKŠIĆ PROGNOZA