Policija uhapsila napadača s nožem u Zagrebu, on im umro na ulici

Zagrebačka policija uhapsila je napadača s nožem na uglu Vodnikove i Savske ulice u Zagrebu.

Do napada je, kako se navodi u saopštenju, došlo noćas, oko jedan sat.

Policija je primila dojavu o sukobu dvojice muškaraca, a dolaskom na mjesto događaja, zatečena su dvojica muškaraca od kojih su jednog od njih građani savladali i zadržali.

Policijskim službenicima, građani su naveli da su dvojica muškaraca prije dolaska policije trčala po putu i da je savladani muškarac drugog muškaraca napao nožem i zadao mu povrede.

Budući da je bio agresivan i da je pokušao da se udalji sa mjesta događaja savladali su ga i potom pozvali policiju i hitnu medicinsku pomoć, pa su ga zadržali do dolaska policije.

Na mjestu događaja policijski službenici su preuzeli nadzor nad savladanim napadačem, koji je i dalje pružao aktivan otpor i pokušavao da se udalji s mjesta događaja zbog čega su mu stavili sredstva za vezivanje.

Za to vrijeme Hitna medicinska pomoć pružala je medicinsku pomoć povrijeđenom muškarcu.

U jednom trenutku, na mjestu događaja, policijski službenici su uočili da je napadač ostao bez svijesti, zbog čega su odmah od radnika Hitne medicinske pomoći, koji su bili prisutni na mjestu događaja, zatražili pružanje medicinske pomoći.

Nakon pokušaja pružanja medicinske pomoći i neuspjele reanimacije, konstatovana je smrt navedenog muškarca. Radi se o muškarcu starosti 30 godina.

Povrijeđeni muškarac, starosti 24 godine, prevezen je u Kliniku za traumatologiju i utvrđeno je da je lakše povrijeđen iako ima više rana po tijelu.

Foto: Envatoelements

NIKŠIĆ PROGNOZA