Osmi dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić – istraga u više pravaca

Potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora ulazi u osmi dan. Proširena istraga na teritoriji Srbije. U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu djevojčicu da prijave policiji. MUP Crne Gore apeluje na građane da obavijeste Interpol ako imaju podatke o Danki.

Nakon analize svega što je do sada preduzeto u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, istraga na teritoriji Srbije je proširena.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je juče da je u toku potraga za nestalom djevočicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj djevojčici o tome obavijeste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Helikopteri MUP-a nadlijetali su širu oblast mesta nestanka devojčice.

Specijalistički timovi MUP-a pretražili su okolinu kuće, tunel, podzemne kanale i šahte, šume i nisu pronašli nikakve tragove koji bi ukazali na to da se djevojčica tu nalazila.

MUP nastavlja operativni rad.

Istovremeno, istraga se proširila i na Austriju, Interpol je raspisao žutu potjernicu. Srbin koji živi i radi u Beču snimio je dvije žene na ulici glavnog grada Austrije pored kojih se igra djevojčica koja liči na dvogodišnju Danku Ilić, nestalu u okolini Bora. Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu.

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu djevojčicu Danku Ilić, odmah obavijeste srpsku ili austrijsku policiju.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Djevojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na lijevom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na lijevoj podlaktici.

foto:b-N1

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA