Brnabić: Dok je Zvicer na slobodi, Vučić je u smrtnoj opasnosti

Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom objavljivanja navodne prepiske sa skaj telefona između osumnjičenih pripadnika narko kartela u Crnoj Gori, da „javnost nije svjesna kolika opasnost prijeti po život (predsjednika Srbije) Aleksandra Vučića“.

Brnabić je za televiziju Hepi rekla da opasnost za njegov život postoji jer je „Aleksandar Vučić jedina brana toj mafiji“.

„Prijetnja po život Aleksandra Vučića postoji dok god je Radoje Zvicer na slobodi“, ocijenila je Brnabić.

Ona je rekla da je Vučić „ne samo da je brana da ovom zemljom i ovim regionom zavlada organizovani kriminal i mafija, već je i garant sigurnosti“.

„Vijesti“ su prije dva dana objavile skaj prepisku šefa kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnik iz policije Ljuba Milovića.

Oni su brinuli da li srpski tužioci imaju dokaze protiv njihovih plaćenika iz Beograda Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pa u tom kontekstu konstatuju da su ovi uhapšeni samo zato jer se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uplašio za sebe i svoju porodicu.

“Uradili posao preko medija i pakovanje, prepao se Vučić”, šalje Zvicer istog dana kada je u Beogradu uhapšena kriminalna grupa Veljka Belivuka, 4. februara 2021. godine.

Srpske bezbjednosne službe tih dana objavile su brojne fotografije kojima dokumentuju monstruozne zločine te kriminalne grupe – više pripadnika te organizacije poziralo je sa leševima svojih, kako ih zovu, neprijatelja i slike slalo vođi Zviceru…

Foto: Screenshot YT

NIKŠIĆ PROGNOZA