Živković-Eskobar: DPS će nastaviti da daje puni doprinos članstvu u EU

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković sastao se sa specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom i američkom ambasadorkom Džudi Rajzing Rajnke, gdje su diskutovali na temu aktuelnog stanja u Crnoj Gori ali i bezbjednosnih izazova sa kojima je suočen region u cjelini.

“DPS kao utemeljivač i ključni nosilac evropske politike u Crnoj Gori nastaviće da daje puni doprinos članstvu u EU ali i da se odlučno bori protiv promjene karaktera društva koju pokušava da sprovede jedan broj aktera parlamentarne većine”, naveo je Živković na društvenoj mreži X.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">(1/2) 🇲🇪🤝🇺🇸 Sadržajan razgovor sa Gabrijelom Eskobarom i <a href="https://twitter.com/USAmbMNE?ref_src=twsrc%5Etfw">@USAmbMNE</a> na temu aktuelnog stanja u Crnoj Gori ali i bezbjednosnih izazova sa kojima je suočen region u cjelini. <a href="https://t.co/WpKH30uZnq">pic.twitter.com/WpKH30uZnq</a></p>&mdash; Danijel Živković (@danijel_cg) <a href="https://twitter.com/danijel_cg/status/1770083968232071460?ref_src=twsrc%5Etfw">March 19, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: Mreža X

NIKŠIĆ PROGNOZA