Zirojević: Izgleda se prave ozbiljni rezovi putnih troškova

Uskoro domaći izdajnici i agenti neće morati da putuju u Beograd po instrukcije – direktan link sa BIA će biti u Podgorici, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SDCG) Nikola Zirojević reagujući na navode da će srpski diplomata Nebojša Rodić biti novi ambasador Srbije u Podgorici.

„Izgleda se prave ozbiljni rezovi putnih troškova. Uskoro domaći izdajnici i agenti neće morati da putuju u Beograd po instrukcije – direktan link sa BIA će biti u Podgorici. Malo će se manje noćivati po Majestic-u i lumpovati po beogradskim splavovima, ali koordinacija će biti mnogo jednostavnija i brža“, napisao je Zirojević na Tviteru.

Dodaje, između ostalog, da imajući u vidu da „nijesu sposobni ni da blokiraju nekoliko kružnih tokova, imaće Rodić i te kako glavobolje“.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Bivši šef BIA novi ambasador Srbije u Crnoj Gori. <br><br>Izgleda se prave ozbiljni rezovi putnih troškova. Uskoro domaći izdajnici i agenti neće morati da putuju u Beograd po instrukcije - direktan link sa BIA će biti u Podgorici. <a href="https://t.co/RGzSmOk8jP">pic.twitter.com/RGzSmOk8jP</a></p>&mdash; Nikola Zirojevic (@ZirojevicNikola) <a href="https://twitter.com/ZirojevicNikola/status/1697684858800128403?ref_src=twsrc%5Etfw">September 1, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Foto: SD

NIKŠIĆ PROGNOZA