Zečević: Put Jezerine – Lubnice i tunel Klisura pušteni u saobraćaj

Već od danas,  pojednostaviće se život svim stanivnicima Berana i Polimlja, unaprijediti konekcije i stvarati nove šanse za bolji život decenijama zapostavljenog sjevera, navodi se u saopštenju Milana Zečevića, poslanika Pokreta Evropa sad.

On navodi da uprkos spinovima i populističkoj priči bivšeg premijera, kako dodaje, svi vrlo dobro znamo da je upravo nemar (ili nesto drugo) 43. Vlade bio uzrok odlaganja  završetka ove dionice. 

„Nema više praznih obećanja i ovo je samo početak realizacije mnogobrojnih projekata, zahvaljujući odgovornom i predanom radu  resornog ministra Filipa Radulovića i nemjerljivoj podršci   premijera Milojka  Spajića“,

Zečević ističe da se nada i da vjeruje da će SDT  detaljno ispitati i utvrditi ko je odgovoran za ogromne dodatne finansijske izdatke, koje na kraju plaćaju gradjani Crne Gore.

„Potpuno razumijem nestrpljenje mojih sugrađana koji su tako dugo bili odsječeni od ostalog dijela Crne Gore ali sam danas siguran da imamo razloga da slavimo i vratimo međusobno povjerenje“, zaključuje Zečević.

Foto: PES

NIKŠIĆ PROGNOZA