Vuksanović: Podrška pozivu Kneževića i Mandića za dolazak Vučića u Crnu Goru

Najavljena posjeta predsjednika Srbije Aleksandara Vučića Crnoj Gori na poziv Andrije Mandića (NSD) i Milana Kneževića (DNP), bila bi velika radost za srpski narod u Crnoj Gori, smatra predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta Momčilo Vuksanović.

„Vijest da je predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić spreman da posjeti Crnu Goru na poziv lidera srpskih partija, Andrije Mandića i Milana Kneževića, sa oduševljenjem je primljena u Srpskom nacionalnom savjetu Crne Gore. Bila bi to velika radost za srpski narod, ne samo za područije Vasojevića i limske doline, već i za sve one građane Crne Gore koji se iskreno zalažu za jedinstvo srpskog naroda ma gdje on da živio“, naveo je Vuksanović u saopštenju dostavljenom medijima.

„Nadamo se da bi dolazak predsjednika Republike Srbije značio i posjetu Srpskoj kući u Beranama koja je najvećim dijelom urađena zahvaljujući nesebičnoj pomoći Pokrajinske Vlade Vojvodine i Vlade Republike Srbije“, kazao je on.

Iz Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore su izrazili uvjerenje, da će posjeta predsjednika Srbije biti od, kako kažu, “velikog značaja ne samo za srpski narod u Crnoj Gori, već i za očuvanje istorijskih veza i institucionalne povezanosti Srbije i Crne Gore”.

Foto: Vijesti

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA