Vuković: Spajić da podnese ostavku, i Milović potvrdio sve ono što od samog starta URA govori

Nakon današnje vanredne konferencije za medije ministra Milovića i optužbi koje je iznio na račun premijera Spajića, jedino logično bi bilo da Spajić podnese ostavku i da na taj način prekine konstantno brukanje Vlade i države Crne Gore, saopštila je potpredsjednica Građanskog pokreta URA Milena Vuković.

Kako je kazala, ne zanima ih Pokret Evropa sad i njihovi unutrašnji problemi, ali kao i uvijek, kako naglašava, staju u zaštitu države Crne Gore.

„Vlada koju za pola godine karakterišu već brojne afere, u kojoj premijer Spajić već ima problem sa dva ministra, Milovićem i Šaranovićem, uslovljenu podršku koalicionih partnera, i ostvarene višestruko gore rezultate PES-a na lokalnim izborima u Budvi i Andrijevici, sve to pokazuje da je vrijeme da Spajić podnese ostavku, jer je u potpunosti izgubio svaki legitimitet. Iako sa Milovićem od početka vodimo politički rat i smatramo da je zastupao interese mafije, moramo priznati da je danas saopštio istinu na koju smo upozoravali – da Spajić Crnu Goru vodi u ponor“, poručila je Vuković.

Vuković je zaključila da je na današnjoj konferenciji za medije čak i Milović potvrdio ono što Građanski pokret URA priča od dana kada je formirana 44. Vlada.

„Da iza Milovićevih napada na šefa SPO-a Predraga Šukovića i SDT-a Vladimira Novovića stoji Spajić“, zaključila je ona.

foto: URA

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare
NIKŠIĆ PROGNOZA