Vujović: Spajić sjutra i zvanično postaje Mandićeva Ana Brnabić

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović oglasio se povodom sjutrašnje sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj će, kako je najavljeno, doći do rekonstrukcije Vlade. Vujović je saopštio da Spajić sjutra i „zvanično postaje Mandićeva Ana Brnabić“.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“und“ dir=“ltr“>Spajić sjutra i zvanično postaje Mandićeva Ana Brnabić<br>Malo je 30 članova Vlade, povećajte na 50, pa nazovite to Evropa sad 3.<br>Poslovnik i Ustav oko zakazivanja naravno ne važe jer treba što prije uskočiti u fotelje. <br>Može ta rekonstrukcija i preko vibera, što će vam sjednica… <a href=“https://t.co/6BaMh1aIbm“>pic.twitter.com/6BaMh1aIbm</a></p>&mdash; Ivan Vujović (@IvanVujovi3) <a href=“https://twitter.com/IvanVujovi3/status/1815383510573601202?ref_src=twsrc%5Etfw“>July 22, 2024</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

„Malo je 30 članova Vlade, povećajte na 50, pa nazovite to Evropa sad 3. Poslovnik i Ustav oko zakazivanja naravno ne važe jer treba što prije uskočiti u fotelje. Može ta rekonstrukcija i preko vibera, što će vam sjednica…“, napisao je Vujović na društvenoj mreži X.

Foto: Evropski savez

NIKŠIĆ PROGNOZA