Vujičić: Udruženje Crnogoraca Kosova daje punu i nedvosmislenu podršku Spajiću

Neprihvatljivo je i nemoralno da zarad ilčnih nagona i kompleksa sa najjače pozicije izvršne vlasti na tako mizeran i beskrupulozan način, zloupotrebljavajući sistem i bezbjedonosne strukture, premijer Dritan Abazović kidiše na predsjednika Pokreta Evropa sad, Milojka Spajića, ocijenio je predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodan M. Vujičić.

„Ne samo što pokušava da mu ugrozi neugrozivo a to je poziciju budućeg premijera, on čini sve da mu ugrozi i život“, smatra Vujičić.

Ističe da Crna Gora „ne pamti prljaviju kampanju od ove koju vodi Abazović, što savim dovoljno govori o njegovom karakteru i spremnosti da učini sve samo da sačuva vlast.“

„Zbog svega što aktuelni premijer čini naočigled svih nas, Udruženje Crnogoraca Kosova daje punu i nedvosmislenu podršku gospodinu Spajiću. Uvjereni smo da će narod u najvećoj mjeri 11. juna na vanrednim parlamentarnim izborima glasati za one strukture koje će uz Spajića kao prvog među jednakima donijeti Crnoj Gori punu primjenu vladavine prava, političku stabilnosti i ekonomski preporod za sve njene građane/ke“, zaključio je Vujičić.

Foto: Privatna arhiva

NIKŠIĆ PROGNOZA