Vučurović: Napadi na Mandića neće uroditi plodom

Poslanik Demokratskog fronta i član predsjedništva Nove srpske demokratije Jovan Vučurović kazao je da medijska kampanja koja se vodi protiv Andrije Mandića, jednog od lidera DF-a neće uspjeti.

– Po ko zna koji put, posebno uoči izbora, aktivira se parapolitički, udbaški i medijski talog, zadužen za napad na srpski narod, NSD i Andriju Mandića. Ti punktovi, organizovani od pojedinih stranih i ovdašnjih bezbjednosnih struktura, imaju za cilj da ponovo pokušaju da izguraju srpski narod i njegove predstavnike iz vlade koja će biti formirana nakon parlamentarnih izbora- tvrdi Vučurović.

Kako dodaje, trebalo je dosad da se nauče da je srpski naroda žilav i nepokolebljiv protivnik, koji je uspio da se izbori i sa težim protivnicima od ovih koji nastavljaju putem Mila Đukanovića i žele da obnove njegovu politiku podjela, mržnje i izdaje tradicionalne Crne Gore.

– I nije ništa novo da se ponovo na meti ideologa te ,,druge” Crne Gore, koja se odrekla istinskih vrijednosti, prvi našao lider srpskog naroda, Andrija Mandić, koji je, ujedno, i najzaslužniji za rušenje bivšeg režima. Ali, i ova nova kampanja koja se vodi protiv lidera NSD već je osuđena na propast- smatra Vučurović.

Dodaje da „svima onima koji sada vode novu prljavu kampanju poručujemo da će Andrija Mandić na parlamentarnim izborima biti tamo gdje on procijeni.

Izvor: Dan

Foto: Adria

NIKŠIĆ PROGNOZA