Vučić: I Milo i ja smo opsjednuti Srbijom, ja je volim, a on je mrzi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio jesinoć u Beogradu da sa bivšim predsjednikom Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milom Đukanovićem ima istu opsesiju, a to je Srbija.

Vučić je, na svečanosti povodom završetka radova na izgradnji hotela The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd, komentarišući objave nekih medija u Srbiji da je Đukanović, slaveći dobar rezultata DPS-a u Podgorici, pjevao „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, rekao da je on opsjednut Srbijom jer je voli, a Đukanović jer je mrzi.

Predsjednik Srbije je istakao da veoma poštuje Crnu Goru i sve narodne koji žive u njoj.

– Vidio sam snima, interesantno je. Imamo gotovo sve različito u našim programima, planovima i idejama, o svemu drugačije razmišljamo, ali imamo jednu zajedničku opsesiju. I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom. Ja je volim, on je mrzi. I nemam nikakav problem s tim. Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da mrzi moju zemlju. Ja ću je još više voljeti, ali istovremeno poštovati Crnu Goru. Koliko god on pjevao i mrzio Srbiju, Srbija će ići naprijed. Neću ni reč reći protiv Crne Gore. Hvala im što su nam pokazali koliko su  opsjednuti Srbijom. Mogu da pjevaju šta god hoće – rekao je Vučić.

foto:screenshot-Youtube

Prijava
Obavijesti o
0 komentara
Umetnuti fidbek
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

NIKŠIĆ PROGNOZA