Vučić i Milatović: Jačanje saradnje na političkom i ekonomskom planu

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa predsjednikm Srbije Aleksandron Vučićem i poručio da je u pitanju neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije.

 

„Neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusjedske odnose u cijelom regionu“, napisao je Milatović.

Povodom susreta, oglasio se i Vučić na Instagramu.

„Poželio sam dobrodošlicu predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, uvjeren da otvaramo novo poglavlje u odnosima između naših zemalja i bratskih naroda“, rekao je Vučić. 

Milatović je danas počeo je zvaničnu dvodnevnu posjetu Srbiji, a na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu dočekao prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Milatović je prisustvovao i svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu gdje je između ostalog poručio da je revitalizacija političkih važna za unaprjeđenje ekonomskih odnosa Crne Gore i Srbije.

Foto: Twitter

NIKŠIĆ PROGNOZA