(VIDEO) Radulović: Nijesam bio za izlazak iz DF-a, niti sam u svađi sa Medojevićem

Bez mnogo rasprave i svađe, projekcije su bile u posljednje vrijeme, među komunikacijom lidera Demokratskog fronta, da bi korisnije bilo da svako ide svojim putem, kazao je Branko Radulović, poslanik Pokreta za promjene, u emisiji „Kontakt“ RTV Nikšić.

„Nijesam bio za razlaz Demokratskog fronta. Mislio sam da bi kroz programsko jedinstvo doprinijeli Crnoj Gori i imali kapaciteta da budemo dio reformske vlade. Od osnivanja imali smo tri cilja – rušenje režima, opšte građansko pomirenje i pune reforme. Treći cilj ili komponentu, na žalost, nijesmo uspjeli da sprovedemo. Ali sam smatrao da treba da raščistimo i političku i svaku drugu maglu iznad Crne Gore, pa nakon izbora svako na svoj način. Sa Nebojšom Medojevićem nijesam u svađi, kako su pisali pojedini mediji, već se u svemu slažemo. Nema mimoilaženja“, poručio je Radulović.

Komentarišući očekivanja od parlamentarnih izbora i samostalan nastup Pokreta za promjene, Radulović ističe da je Crnoj Gori potrebna reformska vlada.

„Ili će doći do potpunih turbulencija ili će se formirati reformska vlada. Crna Gora se nalazi u jednoj složenoj situaciji. Pred velikim je izazovom. Mislim da mi možemo doprinijeti da ta vlada bude evropska, progresivna. Ponudićemo program koji će i omogućiti te neophodne reforme na svim poljima. Bićemo pobjednici“, zaključio je Radulović.

Emisiju „Kontakt“ sa Bojanom Kostić pogledajte večeras u 20 sati i 30 minuta.

Foto: RTNK

NIKŠIĆ PROGNOZA